Molntjänster

Mailportal är vår privata molntjänst som möjliggör hosting av våra kunders IT-lösningar. Vi erbjuder paketerade standardtjänster till fasta månadskostnader samt skräddarsydda tjänster med stor flexibilitet.
Unikt för alla vår molntjänster är dessa är managerade. Det betyder att administration, licensiering och support alltid ingår av våra team av kvalificerade tekniker.

 

Skrivbord som tjänst

Med hjälp av tjänsten fjärrskrivbord kan Degeas kunder flytta sin gamla IT-miljö till ett standardiserat skrivbord i molnet, alltid tillgängligt och nåbart för alla anställda

Vismas applikationer i molnet

Via vår skrivbordstjänst så kan vi leverera Vismas populära applikationer som standardtjänster till fasta priser i molnet. Visma Lön, Visma Administration och Visma Mamut CRM är de applikationer som har standardiserats.
Pris från 800 SEK/månad

Microsoft Dynamics

Via våra tjänster för Microsoft SQL, privat applikationsserver och skrivbordstjänsten så kan vi leverera det kraftfulla affärssystemet Dynamics från Microsoft.
Pris från 1.600 SEK/månad

Office-produktivitet i molnet

För att hålla de anställda i företaget med en effektiv plattform för sitt dagliga arbete används hela eller olika delar av det vi på Degea kallar Office-produktivitet. När den levereras inom vår privata molntjänst så ingår standardiseringen för hela företaget och vår mycket välrenommerade support.

Exchange e-post

Mailportal Exchange är ett kraftfullt verktyg för effektiv kommunikation och samarbete. Användarna kan utnyttja den fulla kapaciteten i Outlook med delade kalendrar, adresslistor, gemensamma mailboxar och backup av all e-postdata. Integrationen med mobiltelefoner är oslagbar och som komplement finns ett mycket väl fungerande webbgränssnitt.
Pris från 34 SEK/månad

Skrivbord som en tjänst

Mailportal desktop öppnar upp för ändlösa möjligheter. Med ett eget skrivbord i molnet har användarna alltid möjlighet att komma åt företagets applikationer oberoende av vilken dator som används. Företagets applikationer och data är tillgänglig och säkrad utan behov av egen IT-miljö.

Säkerhet som en tjänst

Degea Safe Mail är vår populära spamfiltreringstjänst. Förutom att spam kostar företag pengar så belastar det även företagens servrar och internetförbindelser. Med vårt spamfilter kan vi erbjuda en robust och säker hantering av inkommande e-post. Degea Safe Mail (DSM) erbjuder filtrering av i stort sett all skräppost och skadlig e-post. Skulle bolagets servrar få problem så lagras inkommande e-post i upp till 4 dagar.

 

Som komplement till detta kan vi även erbjuda en centralt hanterad antivirustjänst. Degea Hosted Security ger ett effektivt skydd av vår kunder servrar och klienter, Vi hanterar uppdateringar av programvaror centralt och ser till att eventuella virusutbrott hanteras på ett effektivt sätt.

Kontakta oss
Lindetorpsvägen 11
121 63 Johanneshov
Tel: 08-448 07 60
Fax: 08-448 07 60